• Nieuws

20 januari 2017: Informatieve bouwborrel

Het was een bijzonder geslaagde inloopmiddag; veel belangstellenden hebben gebruik gemaakt van de uitnodiging om de Kwikstaart te bekijken!
Voor een hapje en een drankje werd ook gezorgd, de eerste units zijn inmiddels verhuurd en we verheugen ons nu al op een fijne samenwerking.
Klik op de foto’s voor een impressie.

27 september 2016: Verlichting

De laatste testen zijn uitgevoerd met betrekking tot de buitenverlichting van het gebouw, waarbij gekeken is hoe de Kwikstaart ook ’s avonds prachtig uitgelicht kan worden.

19 september 2016: Parkeerterrein bijna gereed

Het parkeerterrein is bijna gereed, er is voldoende ruimte om op het terrein van de Kwikstaart te kunnen parkeren. Aan de elektrische auto-rijders is uiteraard ook gedacht: een universele oplaadpaal zal eveneens geïnstalleerd worden.

21 april 2015: Eerste reclame van Medisch Plein De Kwikstaart

Medisch Plein De Kwikstaart is vanaf nu te bewonderen op de bus van zorgboerderij “Het Gewone Huis”!
Vandaag de dag wonen veel oudere mensen steeds langer thuis. Dat is ook het beleid van de overheid. En ook een goed streven. In zorgboerderij “Het Gewone Huis” bieden ze ondersteuning die aansluit bij het beleid van de overheid. Ze willen een gevoel van “thuis zijn” bieden op de zorgboerderij. Medisch Plein de Kwikstaart steunt dit initiatief en is daarom met trots aanwezig op de bus.

© Copyright 2017 - Medisch plein de Kwikstaart | Ontwerp: Studio Carpe Diem